Turkish (Turkiye)English (United Kingdom)


banner kayit2

banner kayitliste

tsf logo_2015
gsb logo 2019
26. Troya Uluslararası Açık Satranç Turnuvası Sona Erdi
1Çanakkale'de bu yıl 26’ıncısı gerçekleşen ve sıkı mücadelelerin yaşandığı Troya Uluslararası Açık Satranç Turnuvasında  ödüller sahiplerini buldu. 
TSF Başkanı Gülkız Tulay’ın ödül töreninde sporcularla bir araya geldiği ve 9 farklı ülkeden toplam 376 sporcunun 9 tur boyunca yarıştığı turnuva sonunda; A kategorisinde FM Orkhan Eminov 7,5 puanla birinci, IM Morteza Darban 7 puanla ikinci, GM Davit Benidze 6,5 puanla üçüncü; B kategorisinde ise Emre Kocakaplan 8 puanla birinci, 7,5 puanlı Can Şar ve Oktay İleri sırasıyla ikinci ve üçüncü oldular.
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sosyal Etkinlik Merkezi'nde gerçekleşen turnuvanın ödül törenine, Başkan Tulay’ın yanı sıra Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Bozcaada Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü İsmail Hakkı Şenel, Çanakkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünü temsilen Şenay Danışan, Turnuva Gözlemcisi IA Birol Yüce, TSF Çanakkale İl Temsilcisi ve Turnuva Başhakemi FA Yasemin Kaçar Canaydın ve Turnuva Direktörü Erkan Sadi Uysal katıldılar. 
DSC 0256
DSC 0244
DSC 0237
 
Turkish Chess Federation © 2016