Turkish (Turkiye)English (United Kingdom)


banner kayit2

banner kayitliste

tsf logo_2015
gsb logo 2019
Turnuva Salonuna Ulaşım Bilgileri
bus-front-view-clip-art_p 21.Troya Uluslararası Satranç Turnuvası ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenecektir. Turnuva salonu Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi girişindedir. Turnuva salonuna toplu ulaşım, Çanakkale Belediyesi Özelk Halk Otobüsleri araçları ile sağlanacaktır.Ulaşım ile ilgili detaylar haberin devamında yer almaktadır.

HAT BİLGİLERİ:
Ç9 hat numaralı özel halk otobüsleri şehir merkezinden hareket ederek turnuva salonuna gitmektedir. Araçların ön ve sağ camında Ç9 hat numarası yazısı bulunmakla birlikte satranç turnuvası salonuna gideceğini belirten uyarı yazısı da bulunacaktır.

GÜZERGAH:
Ç9 hat numaralı otobüsler, merkezde bulunan Topun (Cumhuriyet Meydanı ile İskele arasında) önünden hareket etmektedir. İskele önündeki adadan dönüş yapmakta ve sırasıyla Öğretmenevi , Belediye, Carrefoursa, Stadyum, Bayındırlık Müdürlüğü, Jandarma 116, duraklarından geçerek Organize Sanayi Bölgesine gelmektedir. Turnuva katılımcıları bu güzergah üzerinde bulunan duraklardan ulaşımlarını sağlayabilirler

HAREKET SAATLERİ:
Ç9 hattında 07:30' dan itibaren 10 dakikada bir araç hareket etmektedir. Kalkış-varış süresi tahmini 15 dakikadır. Duraklarda araç kapasitesinin üzerinde yolcu bulunması durumunda, ilk kalkış noktasında sürekli bekleyecek olan yedek araç kalan yolcular için hareket edecektir.

ÖDEME:
Özel Halk Otobüslerinde ödeme Kent Kart ile yapılmaktadır. Kent kart kullanımı hakkında Çanakkale Belediyesi internet sitesinden bilgi alınabilir. Kent kartla 30 dk. içerisinde aktarma yapılması durumunda ikinci ücret düşmemektedir.

25 Kişiyi geçen gruplar, hareket etmek istedikleri zamandan en az 30 dakika önce ulaşım irtibat görevlisini (Murat AKTAŞ 541 776 28 74) aramaları durumunda, bulundukları yerden turnuva alanına ulaşımları Özel Halk Otobüsleri ile sağlanacaktır. Bu sayıya ulaşan gruplar ulaşımlarını bu şekilde planlayabilirler.
Ulaşım ödemeleri Kent Kart ile yapılmaktadır. Kent Kartın satış ve dolumu şehir içinde birçok yerde yapılmaktadır.
 
Turkish Chess Federation © 2016