Turkish (Turkiye)English (United Kingdom)


banner kayit2

banner kayitliste

tsf logo_2015
gsb logo 2019
Bilgilendirme Rehberi
Bilgi_224. Troya Festivali Uluslararası Açık Satranç Turnuvasına katılacak konuklarımız için çeşitli başlıklar altında hazırlanan bilgilendirme rehberini haberin devamında bulabilirsiniz. Turnuvayla ilgili her türlü soru ve talepleriniz için aşağıda isim ve telefon numaraları yazılı olan Organizasyon Komitesinden bilgi alınabilir. 

Turgut TUNCA (532 325 84 01)

İrfan ERDEM (532 264 18 29)

Mesut Çetin (542 239 55 66)

Atilla AKSOY (530 462 06 84)

24.TROYA ULUSLARARASI SATRANÇ TURNUVASI BİLGİLENDİRME REHBERİ

KAYIT KONTROL İŞLEMLERİ:

Turnuvanın kayıt kontrol işlemleri için turnuva salonuyla birlikte şehirdeki iki ayrı merkezi noktada daha kayıt kontrol masası açılacaktır. Katılımcılara kolaylık sağlamak maksadıyla planlan bu uygulama hakkında gerekli duyurular başvuru süresi tamamlandıktan sonra yapılacaktır.

Vizeleri eksik olan ve yenilemek isteyen sporcular için Lisans ve vize işlemlerihttp://kampanya.tsf.org.tr/ adresinden yapılabilmektedir. (16 yaş altı sporcuların vizeleri ücretsiz, diğer sporcuların vizeleri 20 TL. ödemeyle yapılmaktadır.) 16 Yaş altı sporcular TC numaraları ve isimlerini  Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir  adresine “Vize yenileme” talebiyle göndermeleri halinde vizelerinin yenilenmesine yardımcı olunacaktır.




YILDIRIM TURNUVASI

 24.Troya Uluslar arası Satranç Turnuvasında Yıldırım Turnuvası yapılacaktır. 10 Ağustos Çarşamba günü saat 16:00’ da başlayacak olan turnuvada toplam katkı payı üzerinden ilk üç dereceye ödül verilecektir.

Yıldırım ELO puanı hesaplamalarına dahil edilecek olan turnuvaya ait yönerge http://troyaopen.tsf.org.tr adresinden duyurulmuştur.




 KONAKLAMA SEÇENEKLERİ

Turnuva organizasyonu tarafından katılımcılar için çeşitli konaklama tesisleriyle görüşülerek Konaklama Rehberi hazırlanmıştır. Görüşülen tesislerin önceki yıllarda katılımcıların konakladığı ve memnun kalınan yerler ile uygun standart ve koşulları taşıyan yeni tesislerden seçilmesine özen gösterilmiştir.Yeni imkanlar sağlandıkça güncelleme yapılmaktadır.






TURNUVA SALONU

Turnuva son üç yıl olduğu gibi bu yıl da Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kongre ve Fuar Merkezinde gerçekleştirilecektir.
 
Kongre ve Fuar Merkezi; klimalı salonları, 300 ve 500 kişilik konferans salonları, bekleme alanları, toplantı odalarıyla, katılımcıların beklentilerini karşılayacak imkanları sağlamaktadır.


Turnuva salonunda katılımcıların ihtiyaçlarını karşılamak üzere Kafeterya hizmeti verilecektir. Ayrıca turnuva salonunun karşısında bulunan tesiste geniş seçenekli kahvaltı, öğlen ve akşam yemekleri uygun koşullarda sunulmaktadır.    






ULAŞIM İMKANLARI

Turnuva salonu Çanakkale çıkışında (Bursa yönü) bulunan Organize Sanayi Bölgesi girişindedir. Özel aracı ile gelecek olan katılımcıların farklı konaklama bölgelerinden (Kepez, Güzelyalı, Kordon, Esenler Mahallesi) turnuva alanına ulaşım 15 dakikayı geçmemektedir. Salon şehir dışında olmasına rağmen Çanakkale’ de mesafelerin kısa ve ulaşımın rahat olması önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da katılımcıl`r için sorun teşkil etmeyecektir.

Turnuva alanına belediye halk otobüsleriyle ulaşım olduğu gibi belirli güzergah ve noktalardan servis düzenlenmesi konusunda çalışma yapılmıştır. Özellikle organizasyon komitesince konaklama için önerilen yerlerden servis sağlanması için çalışma yapılmıştır.
 




ÇANAKKALE BELEDİYESİ TROIA FESTİVALİ ETKİNLİKLERİ

Her yıl düzenlenen Çanakkale Belediyesi Troia Festivali, geçtiğimiz günlerde yaşanan üzücü olaylar sonrasında iptal edilmiştir.




STANDLAR

Turnuva alanında katılımcılara hizmet vermek üzere; satranç malzemeleri, satranç kitapları, hediyelik eşya, fotoğraf ve turnuva anı tişörtleri gibi satış standları yer alacaktır.


 
Turkish Chess Federation © 2016