Turkish (Turkiye)English (United Kingdom)


banner kayit2

banner kayitliste

tsf logo_2015
gsb logo 2019
Kayıt Kontrol Noktaları
checklistTurnuva açılışının gerçekleşeceği 8 Ağustos Pazartesi günü sporcuların kayıt kontrol işlemleri saat 10:00' dan itibaren başlayacaktır. Katılımcıların turnuva alanına gelmeden kontrol işlemlerini yapabilmeleri maksadıyla geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da şehrin iki ayrı merkezi noktasında kayıt kontrol masaları açılacaktır.
Turnuva salonuyla birlikte, açılacak diğer kayıt kontrol masalarından birincisi şehrin merkezinde eski otogarın yanında bulunan Carrefour içinde, ikincisi Barbaros mahallesi tarafında bulunan Troyapark AVM içinde açılacaktır. Her iki kayıt kontrol masası da 10:00-13:30 saatleri arasında açık kalacaktır. 13:30 sonrasında kayıt kontrol işlemleri sadece turnuva alanında yapılacajtır. 

ŞEHİR İÇİ TRAFİK 

İl dışından özel araçlarıyla gelen konuklarımızın Çanakkale şehir içi ulaşımında uygulanan hıx limitlerine dikkat etmelerini 
önemle hatırlatırız. Geçen yıllarda katılımcılarımızdan özellikle İzmir yönü girişi ve Bursa yönü girişinden itibapen yapılan EDS uygulamaları nedeniyle trafik cezası ödemek durumunda kalanlar olmuştur. Konuklarımızın bu konuda sorun yaşamamaları için gerekli özeni göstermeleri faydalı olacaktır.


 
Turkish Chess Federation © 2016