Turkish (Turkiye)English (United Kingdom)


banner kayit2

banner kayitliste

tsf logo_2015
gsb logo 2019
KAYIT KONTROL NOKTALARI
check 22.Uluslararası Troya Satranç Turnuvası kayıtları sona ermiştir. Kayıt yaptıran sporcular bilgilerini aşağıda bulunan listelerden kontrol ederek eksik veya hatalı bilgileri This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it adresine bildirebilirler.


( Herhangi bir hak kaybı yaşanmaması için FIDE_ID ve TC kimlik No bilgilerinizi kontrol ediniz )

A KATEGORİSİ KAYIT LİSTESİ

                              B KATEGORİSİ KAYIT LİSTESİ 

Sporcuların kayıt kontrol işlemlerine kolaylık sağlamak maksadıyla turnuva salonu haricinde iki ayrı noktada daha kayıt kontrol masası açılacaktır. Sporcular konaklama yerlerine yakın olan kayıt kontrol masasında işlemlerini tamamlayabilirler.

TURNUVA SALONU: ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezinde, 10:00-15:00 saatleri arasında kayıt kontrol masası açık olacaktır.

CARREFOURSA MERKEZ: Eski otogarın yanında bulunan alışveriş merkezinde 12:00-15:00 saatleri arasında kayıt masası açık olacaktır. Carrefoursa’nın ön ve yan tarafında ücretsiz otopark mevcuttur. Önünde bulunan duraktan Ç9 numaralı belediye otobüsleri ile turnuva salonuna ulaşım mümkündür.

KİPA AVM: Kepez’ de bulunan Kipa AVM, Çanakkale-İzmir yolu üzerinde, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Terzioğlu yerleşkesi karşısındadır. Kayıt kontrol masası 12:00-15:00 saatleri arasında açık olacaktır.

EMAİL KAYIT KONTROL :  
Yukarıda bilgisi verilen KAYIT KONTROL noktalarına ulaşamayan katılımcılar için 12:00 - 13:00 saatleri arasında, kayıt sırasında verdikleri mail adresinden This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it adresine gönderecekleri mail ve maile verilecek "KAYIT KONTROL YAPILDI" geri dönüş maili ile kayıt kontrol yaptırabilirler. 
Hak kaybı yaşanmaması için Email ile yapılan kayıt kontrollerde geri dönüş maili gelmezse  diğer Kayıt Kontrol noktalarında işlem yapılması gerekmektedir.

 
Turkish Chess Federation © 2016